Hrvatski English Deutsch Česky Italiano Slovenski France Spain Holland Hungarian
  • Vrsi

    Mjesto Vrsi nalazi se na poluotoku, na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije. Jedno od najvećih bogatstava kojim je priroda obdarila mjesto je prekrasna i razvedena obala duga više od 30 kilometara, koja obiluje prirodnim uvalama i plažama. Mjesto je dobilo ime po svom zemljopisnom položaju na vrhu poluotoka, a danas mjesto obuhvaća  oko dvije i pol tisuće hektara te ima oko 1700 stanovnika.


    U unutrašnjosti poluotoka nalazi se stara jezgra mjesta, a uz obalu Ninskog zaljeva smješteni su predjeli  Vrsi-Mulo i Vrsi-Zukve. Mjestu pripadaju i dva otočića, Mišjak i Zvečevo. Područja uz more turističke su oaze koje u ljetno doba godine nude brojne turističke sadržaje. Gostima su dostupni restorani s dalmatinskim specijalitetima, razne aktivnosti na plažama, slastičarnice sa sladoledom, turističke tematske večeri, koncerti na otvorenom i slično.


    Sjajan geografski položaj mjesta omogućava turistima  da posjete gradić Nin, najstariji hrvatski kraljevski grad i Zadar, koji je administrativno i kulturno središte za sjeverni dio Dalmacije. Također, turistima su na raspolaganju su i nacionalni parkovi udaljeni manje od sat vremena vožnje autom ili brodom- Kornati, Plitvička jezera, Paklenica i Krka.Linkovi & Kontakt


Marina Filipović
Ulica velikog jaza 1
23235 Vrsi, Hrvatska
apartmanidariovrsi@gmail.com
Telefon/Mobitel:
+385989095166